green wings

green wings

marți, 31 martie 2009

DAY 'N NITE ;)


I'm just a dreamer,
turned true to life leaner...
Born to do good so others
can be believers...

BIOGRAPHY

Hip hop hasn't evolved drastically in some time, and with all the new comers making catchy and infectious records for a quick ring tone sell, there's a lack of creativity in hip hop and the focus is more about how many units can be sold. Every generation a few new artist's come forth with something to set a pace for a whole new sound and vibe'this time around, the midwest delivers another innovative artist to break down barriers and set trends.

K.i.D CuDi's music can only be described as the next level of music in our generation and for generations to come. Cudi (originally from Cleveland, Ohio, but spent the last 3 years living in Brooklyn) fuses alternative rock, hip hop and occasionally R & B, to form feel good and emotionally conscious records. His content is filled with witty explanations about himself and his lifes journeys, with a twist of story telling scenerios.His first single "Day N Nite" is nothing more than a conscious awareness record about his faults and how he deals with them. "I'm sure everyone has been in at least one or two of the scenerios I mentioned in . It was a record designed to let the people out there know . But there's ways to get through and there's always a brighter day ahead filled with answers to the toughest situations; we all get lonely sometimes, its life." With every record, especially "Day N Nite", CuDi vows to put his heart into each record, so after hearing each song you can feel like you actually know him. "People like records they can relate to, even if you can't relate to something I speak about, you'll at least understand my mind, I won't lose anyone. Even if they haven't walked in my shoes, they'll feel me for me."

RECENT PRESS

  • URB Magazine - NEXT 100
  • FADER Magazine
  • Rollingstone.com
  • Los Angeles Times - The Guide
  • HHNLIVE.com
  • DEFSOUNDS.com
  • RECENT SHOWS

  • SXSW 2008, Austin, Texas
  • Highline Ballroom, NY
  • Le Royale, NY
  • Next Door, Hawaii
  • Hiro Ballroom, NY
  • Mezzanine, SF, California
  • Roxy, SF, California
  • Hiro Ballroom, Fools Gold Tour, NY
  • LOVE, NY
  • SOB�s, NY
  • The source http://www.kidcudi.com/index.html

    de ziua mea...


    saptamana trecuta pe 26 am implinit venerabila varsta de 22 de anisori.
    am tras un party monstruos in suburbia unde au venit prieteni din toate timpurile :)) si a iesit intr-adevar de pomina. Cu betii, nebunii si dansat nebuneste.
    Multumesc pentru prietenii nebuni pe care ii am, chiar si pentru cei pe care ii vad rar dar si cand ne vedem o facem lata, pentru iubitul meu si pretena mea cea mai buna.
    Ii multumesc lui frate-miu pentru ca mi-a devenit prieten in adevaretul sens al cuvantului, si LA CAT MAI MULTE CHEFURI DASTEA!! ce tare ar fi sa se repete mai des experientele de genu' asta :)))

    miercuri, 25 martie 2009

    efemer




    Duminica m-am plimbat prin cimitir. Ghencea militar nou si civil. dureroase vizite la bunici, atat al meu cat si al lui bogdan. o zi utopic vorbind frumoasa, cel putin din punct de vedere meteo. Mi-am dat seama cat de efemera este existenta noastra in aceasta lume, ca din noi raman o amintire si cel mult o piatra funerara. sunt frumoase unele morminte, confera liniste... mai ales cele de la 1800, din care cresc falnici copaci, au monumente si bancute vechi, fotografii de epoca ingalbenite ale unor oameni frumosi din care nu a mai ramas decat atat... pe la unii nu a mai trecut nimeni de zeci de ani, nu se stie daca mai are cine, numai trecatorii care le citesc povestea sau si-o imagineaza. Morminte din care nu a mai ramas decat un gardulet si o piatra, caci crucile au fost rapuse de vreme, deci nu se mai stie cine sau cati odihnesc acolo...
    copii de 25 de ani rapusi de cutremurul din '77... ganduri inlacrimate ale unor parinti napastuiti pentru care singurul loc de reculegere a mai ramas mormantul inghitit de iedera... parinti ce promit sa se alature copiilor rapiti din viata asta mult prea repede.
    un mormant umbrit de un copac falnic, radacinile lui hranindu-se cu praful locuitorilor sai, sta ascuns de priviri si pare parca un mic loc de meditatie. Epitaful spune:
    "trecatorule ce stai si privesti, cugeta bine, caci ce esti tu am fost si eu, ce sunt eu vei fi si tu"

    nimic mai adevarat...

    marți, 24 martie 2009

    Ora Pamantului 2009: Tinta este un miliard





    Ceea ce a inceput in Martie 2007 cu pozitia simbolica a orasului Sydney, s-a transformat in scurt timp intr-o actiune fara precedent in istoria umanitatii, un semnal impotriva incalzirii globale.

    Peste 1000 de orase ale planetei si un miliard de oameni sunt asteptati sa participe pe 28 Martie 2009 la un eveniment prin care firele invizibile ale constiintei si ale sperantei se unesc intr-un gest simplu, dar in acelasi timp magnific: stingerea luminii pentru o ora.

    Evenimentul nu a ramas fara ecou nici in Romania, ba chiar dimpotriva. Tara noastra este singura din lume in care a aparut un site special dedicat coordonarii si promovarii actiunilor la nivel local, adica la nivelul tarii. Daca in anul 2008 implicarea institutiilor statului a fost timida, in acest an au existat semnale clare ca institutii atat din domeniul protejarii mediului inconjurator cat si din sfera administratiei locale sustin actiunile prilejuite de acest eveniment.

    Cat priveste companiile si organizatiile din Romania, precum si persoanele – participantii activi – rezultatele actiunii derulate in 2008 au fost chiar incurajatoare, pentru acest an aparand semnele unei mobilizari semnificativ mai mari.

    Acesta este momentul potrivit pentru ca, indiferent de domeniul de activitate, companiile si organizatiile din Romania sa faca o mica dovada de responsabilitate sociala.

    Strigatul omenirii in favoarea vietii este de o simplitate dezarmanta dar incarcat cu o semnificatie profunda. Viata pe aceasta planeta, existenta noastra si a generatiilor viitoare sta in mainile fiecaruia dintre noi.

    Esti asteptat sa participi activ, indiferent de varsta, de sex, de rasa, religie ori nationalitate, indiferent de culoarea politica sau de pozitia sociala. Angajeaza-te in acest demers! Angajeaza-ti prietenii, angajeaza-ti organizatia, angajeaza-ti comunitatea! Acest semnal este dovada ca un efort global impotriva incalzirii globale este posibil.
    Pe 28 Martie 2009, intre orele 20.30-21.30, stinge lumina! Cu tine suntem un miliard!



    sursa http://www.orapamantului.ro/sustine-cauza

    vineri, 20 martie 2009

    Be Part of a Global Condemnation of "Corrective" Rape of Lesbians in South Africa


    A new ActionAid report describes the chilling rise of "corrective" rape in South Africa - in which South African lesbians are being raped in an effort to "cure" them of their sexual orientation.

    This shocking act of sexual violence must also be considered a hate crime

    Support groups in Cape Town say they see 10 new cases of "corrective" rape every week. And it's even more widespread around the rest of the country.

    Many perpetrators of rape already go unpunished in South Africa, but the situation is even worse for lesbian women. Indeed, 31 lesbian women have been murdered in homophobic attacks since 1998, but in only one of these cases has there been a conviction.

    Although South Africa's constitution recognizes rights of gay and lesbian people, its legal system does not view crimes committed against gay and lesbians on the basis of sexual orientation to be hate crimes. The South African legal system must recognize "corrective" rape as a hate crime in addition to a rape in order to establish a greater punishment for this brutal and widespread crime.

    http://www.thepetitionsite.com/takeaction/516925943?z00m=19752166

    joi, 19 martie 2009

    Atlas de mitocanie urbana - marca Guerrila







    Radio Guerrilla a lansat o noua campanie, de un real bun simţ, numită "Atlas de mitocanie urbană". Cum nu există om care să nu fi fost deranjat de comportamentul speciilor care populează Codrul Bunelor Maniere, Radio Guerrilla s-a gândit ca ar fi extrem de răcoritor pentru ascultători, şi poate plin de învăţăminte pentru ceilalţi, să pună ironia la treabă. (Realitatea.net)

    recomandam altalsul de mitocanie http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/atlas.php

    sâmbătă, 14 martie 2009

    In memoriam....


    Sunt tânăr, Doamnă, vinul mă ştie pe de rost
    şi ochiul sclav îmi cară fecioarele prin sânge,
    cum aş putea întoarce copilul care-am fost
    când carne-mi înfloreşte şi doar uitarea plânge.
    Sunt tânăr, Doamnă, lucruri am aşezat destul
    ca să pricep căderea din somn spre echilibru,
    dar bulgări de lumină dac-aş mânca, sătul
    nu m-aş încape în pielea mea de tigru.
    Sunt tânăr, Doamnă, tânăr cu spatele frumos
    şi vreau drept hrană lapte din sfârcuri de cometă,
    să-mi crească ceru-n suflet şi stelele în os
    şi să dezmint zăpada pierdut în piruetă.
    Sunt tânăr, Doamnă, încă aripile mă ţin
    chiar de ating pământul pe-aproape cu genunchii,
    această putrezire mă-mbată ca un vin
    căci simt curgând prin dânsa bunicile şi unchii.
    Sunt tânăr, Doamnă, tânăr, de-aceea nu te cred,
    oricât mi-ai spune, timpul nu-şi ascute gheara
    deşi arcaşii ceţii spre mine îşi reped
    săgeţile vestirii, sunt tânăr. Bună seara!
    (Poezie Mircea Dinescu)
    Odihneste-te in pace Motu Pitis!


    Aseara gandurile mi-au fost asediate de amintiri legate de Motu Pitis si de ultimele sale concerte la care am asistat. I-am ascultat cantecele si mi-am dat seama ca el va dainui asupra timpului in inimle celor care il iubesc si il poarta in suflete... Va fi mereu tanar aici...

    Celalte cuvinte...


    Ca un paienjenis tacerea se intinde prin unghere
    Cateva raze mai clipesc stinghere prin unghere
    Si iata visul vine pe furis
    Si intra in odaia mea tiptil ca un copil
    Pe la fereastra
    Ca un batran cantand din flaut
    Trece.. vantul rece
    Cu atatea vise in traista lui albatra
    Tacere... ochii zilei s-au inchis
    In seara asta ce mai spui tu vis??..
    Te ascult vorbeste-mi, dar incet, incet si mult
    Si vorba ta sa semene tacere prïn unghere

    marți, 10 martie 2009

    despre nimic

    simt uneori ca sunt nimic, nu mai pot simti nimic, ma afund in trairi stupide si limitate. simt uneori ca mi-au fost taiate aripile si ca ma afund in rutina, uit cine sunt. ma urasc pentru ca uneori ma agat de nimicuri si ma las legata de pamant. parca nu mai am curajul sa zbor de una singura, parca uit ca de fapt sunt una si asa voi fi mereu.
    as vrea sa imi pun toate sentimentele inutile intr-o cutie pe care sa o arunc departe. am nevoie de schimbari in viata asta, imi caut constant libertatea, pana acum nu au fost decat incercari esuate.
    sunt atat de multe lucruri pe care trebuie sa le fac, vreau sa vad atat de multe locuri, sa traiesc si sa simt lucruri noi!!! nu vreau sa am jobul perfect care sa ma tina intre 4 pereti 8-9 ore pe zi, nu vreau viata asta de rahat cu care se amagesc oamenii din jur. vreau libertate, vreau sa vad lumi noi, caci o viata am si vreau s-o folosesc la maxim. nu vreau oameni falsi, nu vreau minciuni, nu vreau maicute teresa care se vor sfinte si la primul pas o dau in bara...
    oricum aberez pentru ca sunt furioasa, pentru ca vreau sa gasesc o portita de iesire, pentru ca vreau mai mult de la viata asta si simt trecerea iremediabila a timpului.
    vreau sa fac mai multe prmtru mine, sa ma pun pe primul loc.
    si asta este timpul sa fac....