green wings

green wings

marți, 1 februarie 2011

In cautarea timpului pierdut si pregatirile pt ballantine's day


Deschid calculatorul si sunt bombardata de zeci de propuneri cu privire la Valentines day. unde sa skiezi, unde sa mananci, unde sa faci sex, unde sa saruti, ce sa cumperi, cum sa iubesti, cum sa traiesti. de parca toate aceste mici/mari gesturi pe care unii indragostiti le considera portivite ar avea o mai mare insemnatate pe 14 februarie in fiecare an. de ce as iubi altfel sau intr-un anumit fel in aceasta zi?? presupunand ca imi plac dulcegariile astea ieftine - no offence, dar dragostea nu se masoara in inimioare, jucarii, bombonele sau flori in perceptia mea - de ce nu as face asta pe data de 24 febr de dragobete?? nah, ma intreb si eu.

suntem copy cats. maxim. :)) nu ne place sf andrei, petrecem de halloween. dragobetele nu inseamna nimic, pt ca avem sf valentin pentru a ne arata "adevaratele" sentimente.

stii ce cred eu?? astfel de sarbatori nu fac altecva in maj. cazurilor decat sa indeparteze cuplurile.

ca doar nu imi imaginez faptul ca barbatilor chiar le face placere mizeria asta :))

factori majori de stress in plus (pe langa chinul constant de a retine ziua de nastere a partenerei) :))

- nu trebuie sa uite ca vine valetines day (asta daca mai vrea sa faca sex amaratul) :))

- nu trebuie sa uite sa: ia floricele, maimutele, bombonele, toate la suprapret si intr-o aglomeratie de nedescris, alergand printre sutele de tarabe care vand "dragoste".

Nu mai bine ne aratam noi dragostea frumusel in intimitatea "cabanei paturica" in compania unei sticle de vin daca nu cumva ne sarbatorim dragostea zilnic deja, asa cum este normal?

maybe its just me, dar deja imi ies pe nas chestiile astea.

vindem si cumparam sentimente, inglobam sentimente in obiecte, judecam dragostea dupa aceste obiecte. pt ca daca el nu ti-a adus un mutunache de sf valentin, nu tine cu adevarat la tine. grow up. learn to love and be loved si nu va mai ingreunati relatia cu drame inutile. e mult prea fragila dragostea reala in ziua de azi ca s-o mai comercializam si noi.

oricum am "scapat" de probleme anul asta, si nu, acest post nu este o refulare personala legata de statusul meu single. in clipa asta ma bucur de acest status din plin. nu sunt definita existential vbind de un astfel de status asa ca atunci cand voi face slalomul din centru de pe strazi printre sute de tarabe nu voi simti decat durere de ochi de la prea mult rosu si roz si probabil nervi pt ca trebuie sa ma inghesui sa trec.

sugestie: daca tot ne place sa petrecem , de ce nu facem noi ziua de 14 febr Ballantine's day? nu mai dam banii pe chestii 'pufoase', luam wiskey, si fiecare, cu mic cu mare, luat sau liber, petrecem? astia micii norocosii care se au unul pe altul la cabana paturica, si noi astia vild' n free, la gramada?? numai cu conditia sa scapati de roz. prea mult roz. facem naibii diabet!