green wings

green wings

marți, 29 martie 2011

poveste trista intr-un ambalaj frumos


Si ce ar fi daca oamenii ar fi putea fi cu adevarat uniti? Este atat de mult rau in lumea asta incat putin bine nu strica niciodata. insa senzatia mea este ca ne-am obisnuit sa fim delasatori si sa reactionam numai cand raul ne afecteaza pe noi sau pe cei apropiati noua.
Umblam pe facebook si am dat peste pagina http://www.facebook.com/AndreiTeodoroiu.
Citind m-am intrebat ce ar fi daca intr-adevar cei care isi permit sa ajute o vor face cu adevarat. daca chiar ar fi asa, ar putea fi mai multe minuni in lumea asta. pentru ca la infaptuirea minunilor contribuim si noi.
indiferent de motivatie, am putea face asta.

astfel fac un apel celor care isi permit sa doneze chiar si un euro din pura bunavointa. din respect pentru viata, din dorinta de a mai vedea minuni, sau pur si simplu.

"Andi este unul dintre oamenii, care si-au petrecut fiecare secunda din viata traind-o! Are 25 de ani, este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, joaca baschet de 12 ani, canta, danseaza, merge cu bicicleta, rade, glumeste, reuseste ca prin fiecare gest si vorba a lui sa alunge supararea din sufletul oricaruia, iubeste, radiaza prin intreaga lui fiinta un volum enorm de energie indeajuns sa alimenteze intregul glob, chiar si pentru o zi. El este Andi, Andrei Teodoroiu, fiu, frate, iubit, prieten. El este Andi si are cancer.

De ce? De ce el? De ce acum? De ce? Sunt intrebari fara raspuns si fara sfarsit. I se poate intampla oricui.'" (http://ianculescuhimself.blogspot.com/2011/03/sa-l-ajutam-pe-andy.html#more)

CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000
CONT EURO: RO89BRDE300SV81627453000
CONT USD : RO95BRDE300SV81732093000
Codul Swift: BRDEROBU
Conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, Agentia Bahluiului pe numele Andrei Teodoroiu.



Pentru ca nu este prea tarziu sa fim mai buni

Niciun comentariu: