green wings

green wings

miercuri, 25 august 2010

Morala celor 23 de ani de viata :)




Frumusetea vietii consta in faptul ca este neasteptata, schimbatoare, neprevazuta.
Daca am invatat ceva in ultima vreme, pot spune urmatoarele lucruri: nu este niciodata bine sa iti faci planuri pe termen lung, niciodata nu se finalizeaza dupa cum ti-ai imaginat tu; tot ceea ce este frumos este efemer; trebuie sa inveti sa te opresti la timp, sau cel putin sa incerci; si ca in viata mereu inveti cate ceva.
mi-am mai dat seama ca desi viata este frumoasa, este grea, dar cum am sti sa apreciem fericirea fara clipe grele? si am invatat sa admir capacitatea vietii de a-ti da aripi dar si de a a-ti da un picior cand inca esti la pamant. probabil ca zicala "what doesn't kill you makes you stronger " se aplica 100%.
Oamenii se schimba, dar in acelasi timp nu pot fi schimbati de alti oameni, in asta consta farmecul personal si individual al fiecaruia.
Deasemenea nu "trebuie" sa faci nimic in viata, decat daca acest "trebuie" este al tau, porneste din tine. viata este scurta, si dupa ce mi-am dat seama ca un an de zile nu am mai fost fericita, cu mici exceptii, am realizat ca TREBUIE sa schimb ceva. doar pentru ca ti-ai facut un plan si ai crezut ca asa va fi mereu nu trebuie sa tii cu dintii; relatiile de iubire vor ramane de iubire. oamenii care au format un cuplu, intre care a existat si inca exista iubire, dar pur si simplu si nu mai au acelasi drum comun, vor da nastere in timp unei prietenii care poate va dura o viata.
Prietenii vor ramane; bineinteles ca cei care iti sunt meniti a-ti fi prieteni. oamenii vin si pleaca.
isi lasa amprenta in viata ta,, la fel cum si tu faci cu cei din jurul tau. la fel, daca a existat prietenie intre noi nu inseamna ca suntem legati pe vecie. Dragoste cu de-a sila nu se poate.
si viata este mult prea frumoasa ca s-o complicam inutuil.
Da, nu a zis nimeni ca va fi usor. dar daca iti urmezi calea, calea ta, tind sa sper ca satisfactia va fi pe masura. sau poate nu. insa pentru mine un lucru este clar: totul se intampla cu un motiv. si nu e musai sa primim acum raspunsurile.
find ur way, stick to it. respect life and others around you
smile and love, there is enough misery in this world
dont forget to look at the sky and do not forget that life is not all about running nor money.
stop to pet the dog you always see on the way to work but for which you never have time.
stop to walk barefooted on the grass and maybe play with the sprinklers on a hot summer day
Dance in the rain, especially when its pourring.
dont be afraid to love. you only get one life. time flies. once the second passed, you never get it back.
and last but not least, be honest and sincere to yourself and others.






3 comentarii:

Upanishada spunea...

Iar eu ma regasesc in postarea asta.

Dragonfly spunea...

si mie mi-e dor de tine :)
atat. poate candva, o cafea, un ceai sau un capuccino.

Sf.Ilie spunea...

Imi place poza :)