green wings

green wings

marți, 5 octombrie 2010

Cum ajungi sa te gandesti la exterminarea unui stol intreg de porumbei :)

Da, desi pare ciudat, am ajuns sa ma gandesc si la asta.
Ingrediente necesare: una bucata bloc imputit care pute a ghena (neaparat blocul sa aiba iluminator in care sa salasluiasca zeci de porumbei - cca 3 pe geam de baie).
locatari mult mai impututi decat ghena in sine - concluzie trasa de la simplele fapte ca stau cu ghena putind probabil de ani de zile si pt ca rahatul de porumbel mai are putin si le intra in case - sau formeaza un nou "geam " la baie si acelasi rahat mai are un pic si umple pana la et 1 podeaua iluminatorului. Trecem peste mirosul de gainat care nu perminte deschiderea geamului pentru un om cu simturile olfactive intacte :) .
Ajungem la grangureala initial dragalasa dar care dupa cateva nopti nedormite in care ba tacan porumbeii ba latra cainele la porumbei, ajungi sa te gandesti la ciulama, chiar daca nu servesti in general carne.
nemernicii fac sex pe geamul meu si anume cu zgomotele de rigoare: gruuu gruuu **intensificari** graaa graaaa : dudes common. vine crivatul. nu ai cum sa faci oua pe frig. sunteti cu capul. si nu mai aduceti paie pe geamul meu de la baie! does this look like a freakin tree house? liniste la 6 dim. aprind lumina la baie, se trezeste toata populatia. heeey my bath aint the sun, go back to whatever u were doing that was silent. dau din aripi, se intind, intocmai via evil planului, si anume sa ma faca pe mine sa cred ca ploua. fal fal fal si m-am intors de 3 ori incasa dupa umbrela cand afara era soare. nota: iluminiatorul se numeste asa din motive necunoscute mie inca, dintr-o cauza simpla: e negru ca noaptea fara luna.
daca se abureste baia si vrei totusi sa deschizi geamul si esti gata sa faci fata mirosului acid de caca de pasare, :)), pregateste-te sa fii privit la dus de catre 3 porumbei care te fixeaza instent. wtf is that even normal? :))
si de aici ne gandim: lopeti, boabe pisici; da multe pisici hamessite. deci sa luam un grup de matze agile si hamesite sa le dam drumul in iluminator sa-i potoleasca pe nemernici. nu sa-i manance, doamne fereste, sa-i mai tempereze.
pt ca din cate stiu, porumbeii nu mai pleaca din locul in care s-au instalat. deci mai bine mutam blocul.
azi dimineata ma gandeam la pestera (aka garsoniera mea) in timp ce beam cafeaua. in congel. frigider. este incredibil de frig si de curent. cu geamurile inchise, cu 15 bluze pe mine, si eu si catelul racim zilnic de la frigaraia din casa. da , true, e gresie pe jos dar mai frate nici asa. pai cand da frigul frig ce fac? fac un patinoar la mine in camera? si era si dragut faptul ca o aud pe vecina mea pensionara in fiecare dimineata cum trage apa. music to my ears.
concluzia zilei? daca va mutati pe undeva si exista porumbei, nu va lasati pacaliti de romantismul situatiei. veti ajunge sa cautati pe net retete de ciualama, iar daca ghena emana diverse miresme, chiar nu este o treaba trecatoare, de moment. va fi acolo 4 ever :))

5 comentarii:

drinlaine spunea...

:)) ar trebui sa faci schimbi de opinii cu o prietena de-a mea care are cuib de porumbei in aerul conditionat si nu mai poate sa scape de ei orice ar incerca :))

Dragonfly spunea...

superb. pune la cale o exterminare in masa :)))

Alexandra spunea...

but but but.....porumbeii nu au nici o vina:((( Save pigeons!!!!!

Dragonfly spunea...

HOP si tu motz

Alexandra spunea...

Bine, plec!

Paaaa!